Τετάρτη 29 Αυγούστου 2012

Eπίλεκτη Ομάδα Μαρκοπούλου-Κουβαρά σεμινάριο BLS-AED

H ΕΠΙΛΕΚΤΗ ΟΜΑΔΑ ΕΙΔΙΚΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ – ΚΟΥΒΑΡΑ διοργανώνει σεμινάριο BLS-AED (Βασική υποστήριξη της ζωής-χρήση αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή) 
στις 15 και 16/9/2012 και ημέρα Σάββατο και Κυριακή στους χώρους της Σχολής στην Κοινότητα Κουβαρά. 

 Το πρόγραμμα είναι από το: ERC(Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Αναζωογόνησης),τον αρμόδιο φορέα οποίος μετά από συνεχείς έρευνες εκδίδει τις κατευθυντήριες οδηγίες για τις διαδικασίες που πρέπει να ακολουθούνται, ώστε να επιτευχθεί η διατήρηση ενός ατόμου στη ζωή ,ή έστω να προκληθούν οι όσο το δυνατόν μικρότερες βλάβες σε αυτό ,μετά από απειλητικές για τη ζωή καταστάσεις που πιθανόν να προκύψουν. 
Οι οδηγίες του ERC αναθεωρούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα ,και εφ 'όσον κριθεί απαραίτητο, αλλάζουν για την καλύτερη δυνατή φροντίδα στον ασθενή. Γι' αυτό το λόγο κρίνεται απαραίτητη η συχνή επανεκπαίδευση του πάροχου 'Α βοηθειών και για να ενημερώνεται στα καινούρια δεδομένα, αλλά και για να διατηρεί το επίπεδο ετοιμότητας και γνώσεών του υψηλό.

Η εκπαίδευση BLS-AED είναι η μοναδική αναγνωρισμένη εκπαίδευση Ά βοηθειών από το Ελληνικό κράτος με Φ.Ε.Κ. και συγκεκριμένα

ΕΦΗΜΕΡΙΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΕΥΧΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ Αρ. Φύλλου 219 / 22 Φεβρουαρίου 2007 .

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στο σεμινάριο να επικοινωνήσουν στο e-mail της ομάδας 

epilektoimarkopoulou@gmail.com και στα τηλ. 6984781871.
Αιτήσεις συμμετοχής θα γίνονται δεκτές μέχρι τις 5/9/2012