Δευτέρα 6 Αυγούστου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ: ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ Ανατολικής Αττικής«Εφαρμόστε νόμους, θεσμούς και διαδικασίες της Ελληνικής Δημοκρατίας!».

Αξιότιμοι κύριοι Δήμαρχοι,

Συγχαρητήρια στον Δήμο Σαρωνικού, για την πρώτη ενημέρωση των βουλευτών της Περιφέρειας Αττικής, που έγινε την Τρίτη 17 Ιουλίου, για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι δήμοι. Με έκπληξη ωστόσο, διαπίστωσα ότι στην πρόσκληση υπήρξε αποκλεισμός βουλευτή, ο οποίος πυροδότησε καταγγελίες, αντιπαραθέσεις και διαφωνίες, μεταξύ αιρετών, εάν με το εν λόγω αποκλεισμό καταστρατηγείται η βούληση του λαού και η δημοκρατική διαδικασία.
Σε τούτες τις κρίσιμες ημέρες που ζούμε, κοινός στόχος όλων, είναι το συμφέρον των πολιτών,ανεξάρτητα κομματικών πεποιθήσεων. Η Δημοκρατία υπηρετείται εφόσον δεν ακολουθούνται οι, πολλαπλών συνιστουσών, δεξιόστροφες/αριστερόστροφες ιδεολογικές παρεκτροπές.
Οι πολίτες απαιτούμε ασφάλεια, δικαιοσύνη και ποιότητα διαβίωσης. Άμεσα πρέπει να χαραχθούν θετικές και ξεκάθαρες πολιτικές, με δημιουργικούς στόχους και παραγωγικές δράσεις για τον τόπο και τους κατοίκους του. Δεν επιτρέπεται να αναλώνονται δυνάμεις σε στείρα κριτική και ψευδοδιαχωρισμούς, επιβαρύνοντας την καθημερινότητα όλων.
Δυστυχώς, αντί να μπορεί ο πολίτης να επιλέγει τους εκπροσώπους του, μέσω της άμεσης αντιπαράθεσης απόψεων και ιδεολογίας, μέσω της συνεχούς επίθεσης και αποκλεισμού, δημιουργούνται …ήρωες, χωρίς αιτία.
Ενισχύστε έμπρακτα τον δημοκρατικό διάλογο. Διεκδικείστε, την ισότιμη συνεργασία όλων των ενεργών πολιτικών δυνάμεων και προωθείστε την συμμετοχική διαδικασία, ακόμα και όταν, συνομιλητές σας, εκλεγμένοι από τον λαό, δεν σας είναι αρεστοί.
Για αυτό τον λόγο, θεωρώ ότι η εκπορευόμενη εξ αριστερών, πολιτική γραμμή αποκλεισμού, δεν διαφέρει ουδόλλως και μάλλον προσομοιάζει με φασιστικές πρακτικές. Εφιστώ λοιπόν, την προσοχή σας, ώστε να μην εξελιχθεί ο «φασισμός» των «αντιφασιστών» στην άλλη όψη, του ίδιου κάλπικου, νομίσματος!
κ.κ. Δήμαρχοι,
«ΣΥΝεργαστείτε για το καλό των πολιτών!
Μην ενεργείτε, κατά το δοκούν. Εφαρμόστε νόμους, θεσμούς και διαδικασίες της Ελληνικής Δημοκρατίας.
Για ένα ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ στον τόπο μας, ΔΕΝ περισσεύει κανείς!»


Με εκτίμηση

ΑΡΒΑΝΙΤΗ - ΠΡΕΒΕΖΑΝΟΥ ΕΥΓΕΝΙΑ
πρ. Βουλευτής Περιφέρειας Αττικής