Τετάρτη 8 Αυγούστου 2012

Τα σκάφη του ΙΟΠΟΡ με την εθνική σε Παγκόσμιο και Ευρωπαϊκό


2ΕΣ ΟΙ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ-ΜΩΡΑΪΤΟΥ (ΙΟΠΟΡ) ΣΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ 420

  • Την δεύτερη θέση στο παγκόσμιο 420 στην Αυστρία στην κατηγορία κορασίδων (γυναίκες κάτω των 16 ετών ) κατάκτησαν τελικά οι Γεωργακοπουλου Ελευθερία και Μωραϊτου Μαριέτα (ΙΟΠΟΡ)(16η θέση γενικής γυναικών) ύστερα από συγκλονιστικές μάχες, καλή παρουσία είχε στις γυναίκες και το Ελληνικό σκάφος με τις Δρούγκα- Βαρδαλή (ΝΟΠΦ) 7ες (34ες γενικής).
  • Το πρωτάθλημα ανδρών-μεικτό το κατάκτησαν οι Έλληνες αδελφοί Καββά (ΝΟΕ) (1η γεν.) με
    αδιαμφισβήτητη υπεροχή ακολουθούμενοι στην κατηγορία νέων ανδρών στην θέση 5 (7η γεν.) από τους Μπακατσιά - Χριστόπουλο (ΝΟΤΚ),στην 7η (9η γεν. Ζενετζιδάκης - Κοντάκης (ΟΣΦΠ), στη 17η(29η γεν.) Ανδρέου- Μπάρτζης (ΙΟΠΟΡ),στην 19η(34η γεν.) Μουστακαριάς Κανακάρης (ΝΟΤΚ)στην 27η (14η αργ. στόλου) οι Αγγελόπουλος- Καραβάς (ΙΟΠΟΡ).

  • Αύριο ξεκινά η αποστολή για το Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα 4,7 που θα διεξαχθεί στο Breitenbrum της Αυστρίας όπου μέλος της Εθνικής Ομάδας είναι ο Φίλιππος Φλωρεντίν του ΙΟΠΟΡ και ο οποίος βρίσκεται σε φόρμα.
  • Την επόμενη εβδομάδα ακόμα τα 420 του ΙΟΠΟΡ έχουν αγωνιστική συνέχεια με την Εθνική στο πανευρωπαϊκό που θα πραγματοποιηθεί στην Garda (Ιταλία) και τους Μπάρτζη Ανδρέου και Γεωργακοπούλου – Μωραΐτου.