Δευτέρα 2 Ιουλίου 2012

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΦΑΡΜΑΚΩΝ


Η «Δύναμη Ελπίδας» χαιρετίζει την ενέργεια της «Λέσχης Πρωτοβουλίας & Δράσης» των κατοίκων Πρασιών Πόρτο Ράφτη, που αφορά στη συγκέντρωση φαρμάκων για συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη. Ενισχύοντας την προσπάθεια αυτή, θα θέλαμε να ευαισθητοποιήσουμε όλους τους συμπολίτες μας ώστε να συγκεντρωθούν όσα περισσότερα φάρμακα γίνεται.

Φάρμακα κάθε είδους, που δεν τα χρειαζόμαστε πλέον και που φυσικά δεν έχουν λήξει, κατά προτίμηση με τη συσκευασία τους (κουτί), θα συγκεντρωθούν και θα παραδοθούν στον Φαρμακευτικό Σύλλογο Αττικής. Εκεί θα γίνει διαλογή, αξιολόγηση και διάθεση σε ανθρώπους που τα έχουν πραγματικά ανάγκη.
Όποιος επιθυμεί να συνδράμει στην προσπάθεια μπορεί να παραδώσει στα γραφεία μας τα όποια φάρμακα διαθέτει (Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 32, Δευτέρα έως Παρασκευή  από τις 19:30μ.μ. έως τις 21:00μ.μ.). Εναλλακτικά, μπορεί να επικοινωνήσει με την ομάδα Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Λέσχης, ήτοι με τις κυρίες:
·    Δόμνα Τσώλη (6977 207950).
·    Αναστασία Κωνσταντέλλου (6937 336561).
·    Μάρη  Ιλιάδη (6944 641900).

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε, είναι σημαντική κάθε προσπάθεια προσφοράς, ειδικά αν αναλογιστούμε πόσοι συνάνθρωποί μας υποφέρουν και στερούνται θεμελιωδών παροχών όπως η πρόσβαση σε φάρμακα.


Πόρτο Ράφτη, 02/07/2012
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»
το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ