Πέμπτη 26 Ιουλίου 2012

Οι επιστολές απάντηση σε Σωτήρη Μεθενίτη και σε Παύλο Χαϊκάλη από τον Δήμαρχο Σαρωνικού Π.Φιλίππου

Προς  Δήμαρχο Μαρκοπούλου κ. Σωτήρη Μεθενίτη
Αγαπητέ συνάδελφε, με την παρούσα επιστολή θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην πολύ σημαντική και με ιδιαίτερα χρήσιμα συμπεράσματα σύσκεψη των δημάρχων της Ανατολικής Αττικής και των βουλευτών της Περιφέρειας Αττικής για τα προβλήματα της περιοχής, από το Μαρκόπουλο παραβρέθηκαν οι επικεφαλής των παρατάξεων της αντιπολίτευσης κ.κ. Γιάννης Πολίτης και Γιώργος Αδάμος, ο πρώην δήμαρχος κ. Φώτης Μαγουλάς, η δημοτική σύμβουλος της αντιπολίτευσης κα Αγγελική Τεμπονέρα και το μέλος του πολιτικού συμβουλίου και επιλαχών δημοτικός σύμβουλος της παράταξης «Δύναμη Ελπίδας» (του κ. Αδάμου) κ. Χρήστος Αλαγιάννης.

Στην πολύ ουσιαστική του παρέμβαση ο κ. Αδάμος εξέθεσε κάποια από τα βασικότερα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος Μαρκοπούλου, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα προβλήματα των σχολείων του Πόρτο Ράφτη, στα προβλήματα με τα έργα υποδομής του δήμου, στο συγκοινωνιακό πρόβλημα, στο μείζον θέμα της μεταφοράς των μαθητών, καθώς και στο ζήτημα της αστυνόμευσης της περιοχής (ήταν ο πρώτος μάλιστα που έθεσε το συγκεκριμένο θέμα) και σε άλλα επιμέρους θέματα.
Πραγματικά θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους συμμετείχαν από το Μαρκόπουλο στη σύσκεψη για την ουσιαστική παρουσία και παρέμβασή τους και θα θέλαμε να καλέσουμε εσάς κύριε Μεθενίτη και όποια μέλη της Χρυσής Αυγής εσείς επιλέξετε για να συζητήσουμε για τα ευρύτερα προβλήματα της περιοχής.
Φιλικά,
Ο Δήμαρχος Σαρωνικού Πέτρος Ι. Φιλίππου
Κύριε Χαϊκάλη,
Σεβόμαστε απόλυτα την πολιτική σας επιλογή να προτάξετε τη Χρυσή Αυγή έναντι των 13 δημάρχων της Ανατολικής Αττικής αλλά και των συναδέλφων σας βουλευτών της Περιφέρειας Αττικής και να μη συμμετέχετε στη συζήτηση των προβλημάτων της περιοχής που σας εξέλεξε.
Είμαστε στη διάθεσή σας, αλλά και στη διάθεση όποιων στελεχών της Χρυσής Αυγής μας υποδείξετε προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τα προβλήματα τόσο του δήμου μας όσο και της ευρύτερης εκλογικής περιφέρειας που σας τίμησε με την ψήφο της.
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΕΤΡΟΣ Ι. ΦΙΛΙΠΠΟΥ