Τρίτη 17 Ιουλίου 2012

Παιδικό χαριστικό παζάρι στο Πόρτο Ράφτη



Στις 28 Ιουλίου το Σώμα Εθελοντών Πόρτο Ράφτη σας διοργανώνει την εκδήλωση «ΠΑΙΔΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ» που θα περιλαμβάνει, χαριστικό παζάρι με παιχνίδια, βιβλία και ρούχα για παιδιά, θέατρο από παιδιά, παραμυθομαγειρέμματα με τη μαγική τράπουλα, και άλλες πολλές εκπλήξεις.


Τα παιδιά, μαζί με τους γονείς τους, μπορούν να επισκεφτούν το παζάρι στο χώρο του Ιστιοπλοϊκού Ομίλου Πόρτο Ράφτη «ΙΟΠΟΡ» στο Αυλάκι από τις 7.00 το απόγευμα ως τις 10.00 το βράδυ.

Αν θέλετε να χαρίσετε, ή να βοηθήσετε στην ψυχαγωγία των παιδιών: τηλ.2299 400-811 portorafti.volunteers@gmail.com 

«Μέσα από το παιδικό χαριστικό παζάρι τα παιδιά θα μάθουν την αρετή του προσφέρω και τη χαρά του δέχομαι. Προσφέρω κάτι που δεν το χρησιμοποιώ εγώ πλέον, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι το αντικείμενο αυτό επειδή δεν το χρησιμοποιώ εγώ έπαψε να είναι χρηστικό και το πετάω στα σκουπίδια, τουναντίον, χαρίζοντάς το, ξεκινάει ένας νέος κύκλος ζωής και χρησιμότητας για κάποιον που το έχει ανάγκη. Ειναι εκτός από πράξη αλλεγγύης και  μια μικρή εισαγωγή  των παιδιών μας, στην περιβαλλοντική οικονομία. Το δύσκολο μέρος της εκδήλωσης αυτής δεν είναι να μαζέψουμε ή να  διαδώσουμε τη δράση αυτή που θέλουμε να κάνουμε αλλά να καταφέρουμε να φτάσει το χαριστικό παζάρι στα αυτιά των ανθρώπων που το έχουν ανάγκη, να έρθουν κοντά μας για να πάρουν πράγματα για τα παιδιά τους που δεν θα μπορούσαν διαφορετικά να τους τα παρείχαν» τονίζει η επικεφαλής της Συντονιστικής Επιτροπής του Σώματος Εθελοντών Πόρτο Ράφτη, κα Μάρη Ηλιάδη.