Πέμπτη 12 Ιουλίου 2012

Η ΣΦΑΓΗ ΣΤΟ ΔΙΣΤΟΜΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΝΟΣ ΠΑΙΔΙΟΥ ΠΟΥ ΕΠΕΖΗΣΕ ΤΗΣ ΘΗΡΙΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΕΚΤΟΤΕ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΜΨΕΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ


Η  «ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ» διοργανώνει εκδήλωση με θέμα τη Γερμανική θηριωδία στο ΔΙΣΤΟΜΟ, καθώς και τον αγώνα πολλών Ελλήνων να αναγνωριστούν παγκοσμίως τα εγκλήματα και να αποδοθούν οι νόμιμες αποζημιώσεις, ως ελάχιστος φόρος τιμής προς τα θύματα.

Θα γίνει ανοιχτή προβολή του ντοκιμαντέρ ελβετικής παραγωγής «ΕΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΗ», ενός συγκλονιστικού οδοιπορικού του αγώνα μιας ολόκληρης ζωής ενός παιδιού που επέζησε της θηριωδίας, του κ. ΑΡΓΥΡΗ ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗ.
Το ντοκιμαντέρ έχει λάβει πολλά διεθνή βραβεία και πρόσφατα προβλήθηκε και από τη δημόσια τηλεόραση, προκαλώντας έντονο ενδιαφέρον καθώς φωτίζει άγνωστες στους περισσότερους πτυχές των γεγονότων που ακολούθησαν την τραγική σφαγή του Διστόμου.
Θα έχουμε την τιμή και τη χαρά να είναι μαζί μας ο κ. ΑΡΓΥΡΗΣ ΣΦΟΥΝΤΟΥΡΗΣ, να λάβει μέρος στη συζήτηση που θα ακολουθήσει και να μας διαφωτίσει σχετικά με τα ιστορικά γεγονότα.
Η εκδήλωση θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 18/7/2012 στις 20:30μ.μ. στα γραφεία της «ΔΥΝΑΜΗΣ ΕΛΠΙΔΑΣ», Λεωφ. Πόρτο Ράφτη 32 στο ΠΟΡΤΟ ΡΑΦΤΗ.
 Σας περιμένουμε για να βιώσουμε από κοντά ένα κομμάτι της ιστορίας του λαού μας και να σφίξουμε το χέρι ενός αγωνιστή, ενός υπέροχου ανθρώπου.

Πόρτο Ράφτη, 10/07/2012
«ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΠΙΔΑΣ»
το ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ