Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Παραιτήθηκε από το ΛΑ.Ο.Σ. ο Καραθάνος. Σε περίπτωση παραίτησης του και από την θέση περιφερειακού συμβούλου του ΛΑΟΣ θα καταλάβει η αναπληρώτρια περιφερειακή σύμβουλος Αρβανίτη - Πρεβεζάνου Ευγενία

η οποία παραμένει σταθερά δίπλα στον Καρατζαφέρη


Την παραίτησή του από το ΛΑ.Ο.Σ. κατά την συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος υπέβαλε ο κ. Μπάμπης Καραθάνος, αναπληρωτής ευρωβουλευτής του κόμματος και Περιφερειακός Σύμβουλος Αττικής, ο οποίος είχε προσχωρήσει το 2009 παραιτούμενος από την Νέα Δημοκρατία. Το γεγονός αυτό δημιούργησε ένταση και σκηνές απείρου κάλλους.

Ο κ. Καραθάνος μιλώντας από το βήμα της Κεντρικής Επιτροπής ευχαρίστησε τον Πρόεδρο του ΛΑ.Ο.Σ. και το κόμμα για την μεγάλη συμβολή τους στην ανάδειξη των εθνικών ζητημάτων, αλλά διευκρίνισε ότι διαφωνεί κάθετα με την τρέχουσα πολιτική του κόμματος και ότι βρίσκεται πιο κοντά στις απόψεις των Βορίδη – Γεωργιάδη. Κατέκρινε μάλιστα τον Πρόεδρο ότι ο ίδιος ουσιαστικά έδειξε την έξοδο στους δύο προαναφερθέντες, μη δίνοντάς στην κοινοβουλευτική του ομάδα την δυνατότητα να ψηφίσει κατά συνείδηση. κάποια άλλα μέλη, όπως και ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. ζήτησαν από τον κ. Καραθάνο να παραιτηθεί από την έδρα του στο περιφερειακό συμβούλιο και εκείνος απήντησε ότι προς το παρόν παραιτείται από το κόμμα και την Κεντρική Επιτροπή και το τι θα κάνει με την έδρα του θα το συζητήσει με τον κ. Καρατζαφέρη προσωπικά.

Σε περίπτωση παραίτησης του την θέση περιφερειακού συμβούλου Βόρειο τομέα θα καταλάβει η αναπληρώτρια περιφερειακή σύμβουλος Αρβανίτη - Πρεβεζάνου Ευγενία.