Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

Το βόλεϊ έγινε «Family Game» στο Μαρκόπουλο


Με μεγάλη επιτυχία διεξήχθη στο Μαρκόπουλο το Σάββατο 26 Μαΐου το πρώτο επίσημο αγωνιστικό τουρνουά βόλεϊ αποκλειστικά για παιδιά 6-8 ετών.


Στους αγώνες που πήραν μέρος περισσότερα από 80 παιδιά των συλλόγων ΑΟ Μαρκόπουλο και Peristeri Volley δοκιμάστηκε για πρώτη φορά και με μεγάλη αποδοχή το παιχνίδι «Family game» μια από τις πολλές καινοτομίες του προγράμματος «Παίζω Βόλεϊ» που εξαπλώνεται δυναμικά σε όλη την Ελλάδα.

Σχετικά με τη νέα καινοτομία ο Τεχνικός Σύμβουλος της ΕΟΠΕ σε θέματα ανάπτυξης Λεωνίδας Καραΐσκος, δήλωσε: «Σήμερα είναι μια ιδιαίτερη μέρα για τον κόσμο του ‘Παίζω Βόλεϊ’. Με το νέο τρόπο παιξίματος ‘Family Game’ που εισάγουμε εσχάτως, φιλοδοξούμε να έλξουμε στο άθλημα πολύ μικρά παιδιά ακόμα και νηπιακής ή προνηπιακής ηλικίας.

Απομένει να περάσουμε στους συλλόγους όλη τη τεχνογνωσία της προπόνησης αυτών των ηλικιών που έχει ιδιαίτερες απαιτήσεις και συγκεκριμένους στόχους.

Η προσπάθεια της επιμόρφωσης των ειδικών (προπονητών) ξεκίνησε, είναι μεγάλη και θα μας απασχολήσει το προσεχές χρονικό διάστημα. Ευχαριστώ όλα τα παιδιά που πήραν μέρος, τα δυο σωματεία, τους γονείς που παρακολούθησαν με έντονο ενδιαφέρον κάθε πόντο στους αγώνες και ασφαλώς τη αρχιπροπονήτρια του ΑΟ Μαρκόπουλου, Μαρία Καλαρά και τις συνεργάτιδές της Χριστίνα Τσαπραλή και Θάλεια Βέλου».
----------------------------------------------------------------


Ο Δήμος Μαρκοπούλου συγχαίρει τις Αθλήτριες του Basket του Αθλητικού Ομίλου Μαρκοπούλου (Α.Ο.Μ.) και τον προπονητή κο Σωτήρη Νικολάου, για τη συμμετοχή τους στον τελικό του Τουρνουά «Mini» της ΕΣΚΑ, στον οποίο και έφτασαν αήττητες.

Στην κατηγορία «Mini», αγωνίζονται αθλήτριες, που έχουν γεννηθεί, από το 1999 μέχρι και το 2003.  

Η ομάδα «Mini» του Α.Ο.Μ. αποτελείται από τις Ιουλιάννα Αλλαγιάννη, Χριστίνα Αλλαγιάννη, Βαρβάρα Αστέρου, Αναστασία Βλάχου, Καλλιρρόη Βράτη, Χρυσάνθη Κυράνου, Βίβιαν Μαρίνη, Κατερίνα Μαρίνη, Ερρίκα Μεγαγιάννη, Ερρίκα Μεθενίτη, Ειρήνη Ορφανού, Βέρα Παστρικού, Γεωργία Παφίλα, Ιωάννα Πετούρη, Δώρα Πίντζου, Ματίνα Σουρμπάτη, Χριστίνα Τσαπραΐλη.        

Ο τελικός διεξήχθη στις 26 Μαΐου 2012, στο κλειστό γυμναστήριο της Πετρούπολης, μεταξύ του Α.Ο.Μ. και του Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων. Νικήτριες ήταν τα κορίτσια του Δ.Α.Σ. Άνω Λιοσίων.

Σε όλη τη διάρκεια της αγωνιστικής χρονιάς, όπως και στον τελικό, τα κορίτσια του Α.Ο.Μ. διακρίθηκαν για το ήθος, το πάθος και την αγωνιστικότητά τους!

Ευχόμαστε, να συνεχίζουν να εκπροσωπούν, με τον ίδιο ζήλο και να τιμούν επάξια τον Δήμο μας, στον αθλητισμό και στη ζωή γενικότερα!