Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

Επισκέψεις υποψηφίων βουλευτών στον Δήμο Μαρκοπούλου


 Επίσκεψη υποψήφιου βουλευτή «Δημοκρατικής Αριστεράς»
κ. Αθανάσιου Λεβέντη στον Δήμο Μαρκοπούλου

Επίσκεψη στον Δήμο Μαρκοπούλου πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής με τη «Δημοκρατική Αριστερά», κ. Αθανάσιος Λεβέντης, τη Δευτέρα 30 Απριλίου. Ο κ. Λεβέντης ενημερώθηκε για τα τοπικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Δήμος και η ευρύτερη περιοχή των Μεσογείων και στάθηκε ιδιαίτερα στο ζήτημα των αντισταθμιστικών οφελών προς τον Δήμο Μαρκοπούλου, από την αξιοποίηση του αεροδρομίου του Ελληνικού.

Πρόκειται για μια υπόθεση, με την οποία έχει ασχοληθεί, με πλήθος επερωτήσεων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, για την οποία δήλωσε ότι: «τα χρήματα αυτά ανήκουν στους Μεσογείτες».

Ο Δήμαρχος Σωτήρης Ι. Μεθενίτης ευχήθηκε στον κ. Λεβέντη, καλή επιτυχία στην εκλογική του προσπάθεια.



-----------------------------------------------------------
Επίσκεψη και ομιλία του εκπροσώπου του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) κ. Δημήτρη Καζάκη στον Δήμο Μαρκοπούλου

Τη Δευτέρα 30 Απριλίου, επισκέφθηκε τον Δήμο Μαρκοπούλου, ο Εκπρόσωπος και υποψήφιος βουλευτής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ.) κ. Δημήτρης Καζάκης, το οποίο συμπράττει εκλογικά με το κόμμα της «Δημοκρατικής Αναγέννησης», στο κοινό ψηφοδέλτιο: «ΟΧΙ - Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (Ε.ΠΑ.Μ.), Δημοκρατική Αναγέννηση και Κινήματα Πολιτών».

Η επίσκεψή του πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της προγραμματισμένης του ομιλίας, σε πλήθος συμπολιτών μας, στο αμφιθέατρο συνεδριάσεων του Δημαρχείου Μαρκοπούλου, όπου μεταξύ άλλων δήλωσε ότι από τα νέα μέτρα περικοπών του Ιουνίου, ύψους 14 εκατ. Ευρώ, δεν θα γλιτώσουν ούτε οι Ο.Τ.Α. και κάλεσε τους πολίτες, να συνταχθούν στον αγώνα για την έξοδο της χώρας από τη σημερινή κατάσταση, την οποία χαρακτήρισε «νέα κατοχή».

Ο Δήμαρχος του ευχήθηκε καλή δύναμη στον αγώνα του.



------------------------------------------------------------------------------

Η συμπολίτισσά μας και υποψήφια με τους «Ανεξάρτητους Έλληνες» του κ. Πάνου Καμμένου, κα Αρβανίτη Πρεβεζάνου Ευγενία, επισκέφθηκε τον Δήμο, την Τετάρτη 2 Μαΐου.

Ως κάτοικος του Πόρτο Ράφτη, εμφανίστηκε πλήρως ενημερωμένη για τα προβλήματα της περιοχής, αλλά και τις προοπτικές ανάπτυξής της.

Ο Δήμαρχος κ. Μεθενίτης της ευχήθηκε καλή επιτυχία, στις εκλογές της 6ης Μαΐου.

Την Παρασκευή 30 Απριλίου, τον Δήμο είχε επισκεφθεί και ο υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», κ. Θανάσης Αυγερινός.

Ο κ. Αυγερινός δεσμεύτηκε, με τη στήριξη και ψήφο των πολιτών, να συνεχίσει το δυναμικό αγώνα που κάνει χρόνια στη Νομαρχία και την Περιφέρεια, τώρα και στη Βουλή των Ελλήνων, για όλα τα προβλήματα που ταλαιπωρούν την περιοχή μας.

Ένας ακόμη υποψήφιος βουλευτής των «Ανεξάρτητων Ελλήνων», επισκέφτηκε την Πέμπτη 3 Μαΐου τον Δήμο Μαρκοπούλου: ο γνωστός ηθοποιός κ. Παύλος Χαϊκάλης.

Ο κ. Χαϊκάλης, συνομιλώντας με το προσωπικό και τους υπαλλήλους του Δήμου, δήλωσε με νόημα ότι, «εάν εκλεγώ, δεν θα με δείτε ξανά μετά από τέσσερα χρόνια. Θα βρίσκομαι εδώ, από την πρώτη μέρα, στο πλευρό των πολιτών!».

Ο Δήμαρχος τους ευχήθηκε καλή επιτυχία στην προσπάθειά τους.