Τρίτη 16 Οκτωβρίου 2012

Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Ολυμπιακός


Τα έσοδα του αγώνα Α.Ο. Μαρκοπούλου Revoil - Ολυμπιακός στο κοινωνικό παντοπωλείο του Δήμου Μαρκοπούλου
Με πολύ μεγάλη χαρά παρακολουθήσαμε το προηγούμενο Σάββατο, 13 Οκτωβρίου, την νίκη της ομάδας βόλεϊ γυναικών της πόλης μας εναντίον του Παναθηναϊκού, σε ένα κατάμεστο γήπεδο παρουσία εξακοσίων (600) και πλέον φιλάθλων.

Η παρουσία των μικρών φίλων της ομάδας που γέμισαν ασφυκτικά την μαθητική εξέδρα, μας έδωσε δύναμη και χαρά να συνεχίσουμε την προσπάθειά μας.
Η συμβολή του Δήμου Μαρκοπούλου, της αστυνομίας αλλά και της ομάδας επιλέκτων Μαρκοπούλου - Κουβαρά που παρείχαν την υγειονομική κάλυψη του αγώνα ήταν σημαντική, ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα και όλα να κυλήσουν ομαλά.

Γνωρίζοντας τις τεράστιες οικονομικές δυσκολίες που βιώνουν οι συμπολίτες μας, το Δ.Σ. του ΑΟ Μαρκοπούλου αποφάσισε να καλέσει όλους τους φιλάθλους της πόλης μας, και όχι μόνο, στο προσεχές παιχνίδι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο 20 Οκτωβρίου στις 7 μ.μ. στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης μας και τα έσοδα από τον αγώνα να διατεθούν για τις ανάγκες του κοινωνικού παντοπωλείου Μαρκοπούλου.
Είναι το λιγότερο που μπορούμε να κάνουμε θέλοντας να βοηθήσουμε κι εμείς από την πλευρά μας την κοινωνία και τον Δήμο μας.

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο!
Το Δ.Σ. του Α.Ο.Μαρκοπούλου