Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Ημερίδα για όσους ενδιαφέρονται να ασχοληθούν επαγγελματικά με τις αγροτοκαλλιέργειες στην ανατολ. Αττική

την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012, ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου (οδό Βασ. Κων/νου 47- Ισόγειο 

Ημερίδα για τις προωθούμενες καλλιέργειες στις εδαφοκλιματικές συνθήκες της Ανατολικής Αττικήςδιοργανώνει η Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής σχετικά με τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται στον αγροτικό χώρο της περιοχής αρμοδιότητάς της.

Η εκδήλωση της περιφέρειας Αττικής,εντάσσεται στα πλαίσια της προσπάθειας για ενημέρωση των πολιτών στις σύγχρονες εξελίξεις και με γνώμονα την ανάγκη επαναδραστηριοποίησης της αγροτικής οικονομίας ως προτεραιότητα πρωταρχικής σημασίας και σπουδαιότητας.

Η ημερίδα θα γίνει την Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012, ώρα 18:00 στο Αμφιθέατρο του Δημαρχείου Κορωπίου (οδό Βασ. Κων/νου 47- Ισόγειο), αφορά τις «προωθούμενες καλλιέργειες στις εδαφοκλιματικές συνθήκες της Αν.Αττικής» και υλοποιείται μετά το ενδιαφέρον που εκδήλωσαν παραγωγικοί κλάδοι, συνεταιρισμοί, αγρότες και νέοι που θέλουν να ασχοληθούν με τον πρωτογενή τομέα. κλπ, Τα θέματα θα αναπτύξουν στελέχη του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και Καθηγητές του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Την ευθύνη της διοργάνωσης έχει η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής Περιφερειακής Ενότητας Ανατολικής Αττικής .