Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012

Ο ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ στο 12ο φεστιβάλ γενικής γυμναστικής Ανατολικής Αττικής

Ρεκόρ συμμετοχών είχε το φετινό 12ο Φεστιβάλ Γενικής Γυμναστικής Ανατολικής Αττικής «Καλοκαίρι 2012», που έγινε το Σάββατο 16 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο Λαυρίου. Στη μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση της Ανατολικής Αττικής συμμετείχαν 726 αθλούμενοι από 19 φορείς, με 38 τμήματα, σε ένα τετράωρο πρόγραμμα που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των θεατών.

Στο Φεστιβάλ παραβρέθηκε ο Ειδικός Γραμματέας Διατροφής και Άθλησης του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κ. Σωτήρης Ζώτος, ο οποίος στο χαιρετισμό του εκθείασε τους αθλητές και τους γυμναστές τους, για τα μοναδικά προγράμματα που παρουσίασαν και τους διαβεβαίωσε ότι έχουν εξασφαλιστεί οι πόροι μέσω ΕΣΠΑ για τα προγράμματα μέχρι και το τέλος του 2012. Ο κ. Ζώτος δεν παρέλειψε να αναφέρει ότι έχει εξασφαλιστεί και η χορηγία για τα παιδιά του Ομίλου Αντισφαίρισης Λαυρίου για να συμμετάσχουν στη Παγκόσμια Γυμναστράδα “Gym for Life” στο Κέηπ Τάουν της Νοτίου Αφρικής 2013 σκορπώντας χαμόγελα και χειροκροτήματα. Τον Γενικό Γραμματέα συνόδευε και ο Αναπληρωτής Προϊστάμενος Διεύθυνσης κ. Διονύσιος Καρακάσης.

Οι φορείς που έλαβαν μέρος ήταν: ΠΑΛΑΙΣΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΡΑΦΗΝΑΣ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ, Ε.Δ.Α.Π.Ε ΚΟΡΥΔΑΛΛΟΥ, Γ.Α.Σ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΕΙΡΗΝΗ, Α.Ε.Σ.ΑΦ ΚΟΥΡΟΣ ΑΝΑΒΥΣΣΟΥ, Γ.Α.Σ ΚΑΛΥΒΙΩΝ, Α.Ο ΝΕΑΣ ΜΑΚΡΗΣ-ΜΑΡΑΘΩΝΑ, Γ.Σ ΤΙΤΑΝΑΣ ΑΜΑΡΟΥΣΙΟΥ, Σ.Η.Γ.Α ΓΥΜΝΑΘΛΟΣ, Γ.Α.Σ ΓΥΜΝΑΣΤΡΑΔΑ ΗΛΙΟΥΠΟΛΗΣ, Γ.Α.Σ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ, «ΚΟΤΙΝΟΣ» ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, «ΘΩΜΑΙΔΟΥ ΤΖΕΝΗ» ΔΗΜΟΣ ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗΣ, ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΟΡΤΟ-ΡΑΦΤΗ, Α.Ο ΛΑΓΟΝΗΣΙΟΥ, Ο.Α ΛΑΥΡΙΟΥ, Α.Σ ΛΑΥΡΙΟΥ, Ν.Π.Δ.Δ «ΚΕΦΑΛΟΣ», Ν.Π.Δ.Δ «ΘΟΡΙΚΟΣ».