Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012

Διαγωνισμός για την εκμίσθωση του Κυλικείου της Δημοτικής Πλαζ Αυλακίου - Πόρτο Ράφτη


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Μαρκοπούλου, έχοντας δεχτεί πληθώρα ερωτημάτων από πολλούς ενδιαφερομένους, ενημερώνει, ότι σε σύντομο χρονικό διάστημα (περίπου σε 20 – 25 ημέρες), θα υπάρξει δημοσιοποίηση των όρων του Δημόσιου Ανοικτού Πλειοδοτικού Διαγωνισμού, που θα γίνει για την εκμίσθωση του Κυλικείου της Δημοτικής Πλαζ Αυλακίου - Πόρτο Ράφτη, για τις θερινές περιόδους των ετών 2013-2014-2015.

Είναι προφανές, ότι οι όροι του Διαγωνισμού θα τύχουν άρτιας και ιδιαίτερα προσεκτικής, νομοτεχνικής προετοιμασίας, ώστε να εξασφαλιστούν στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό, η δημοσιότητα, η διαφάνεια, η φερεγγυότητα των διαγωνιζομένων και το μέγιστο δυνατό οικονομικό όφελος για το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και κατ’ επέκταση για το Δήμο Μαρκοπούλου.
Με τα σημερινά χρονικά δεδομένα, ο σχετικός Διαγωνισμός θα λάβει χώρα σε ένα (1) περίπου μήνα από σήμερα, δηλαδή στο τελευταίο δεκαήμερο του Ιουλίου 2012 ή το αργότερο στις αρχές Αυγούστου 2012.
Οι ενδιαφερόμενοι, πέρα από τη διαδικασία δημοσιότητας που προβλέπει ο Νόμος, θα μπορούν να γνωρίζουν τις σχετικές πληροφορίες και από τον ιστότοπο του Δήμου Μαρκοπούλου, ή από την Γραμματέα του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου κα ΜΑΡΙΑ ΟΡΦΑΝΟΥ, τηλ. 22990-20156.


Με τιμή,
Ο Πρόεδρος του
Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου &
 Δήμαρχος Μαρκοπούλου




ΣΩΤΗΡΗΣ Ι. ΜΕΘΕΝΙΤΗΣ