Σάββατο 31 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗΣ ΑΤΤΙΚΗΣ


 
Μαρκόπουλο 22 – 12 – 2011

Με μεγάλη μας χαρά, μας δίνετε για άλλη μια φορά η ευκαιρία και μετά από δημοσίευμα στην εφημερίδα « Η ΦΩΝΗ ΤΟΥ ΠΟΡΤΟ – ΡΑΦΤΗ », να θυμίσουμε σε όλους αυτούς που ασχολούνται κακοπροαίρετα με την Συμμαχία και τα Στελέχη της, το ποιοι Είμαστε, ποιες είναι οι Αρχές μας και πώς Λειτουργούμε.



Το κίνημα της Δημοκρατικής Συμμαχίας βασίζετε εξ ολοκλήρου στον Εθελοντισμό των Στελεχών και των Φίλων, δεν εισπράττει όπως όλοι ξέρουν καμιά Κρατική Επιχορήγηση και η Κεντρική Διοίκηση δεν αποδίδει στις Τοπικές ή Νομαρχιακές της Επιτροπές κανένα οικονομικό ή άλλο βοήθημα.

Οικονομικά το κάθε γραφείο του Κινήματος στηρίζετε αποκλειστικά στις προσφορές των μελλών και των φίλων του και διατηρεί βιβλία και στοιχεία που είναι στην διάθεση του καθενός.

Η επιλογή της Πρόεδρου της Συμμαχίας Ντόρας Μπακογιάννη για το παραπάνω πλαίσιο λειτουργίας είναι αδιαπραγμάτευτη και αποδεκτή από κάθε Στέλεχος και Μέλος του Κόμματος μας.

Κανείς λοιπόν δεν στέλνει λεφτά από πουθενά και κανείς δεν τα ξεχνά πουθενά!!!!!! Όπως αναφέρει το δημοσίευμα.

Στους δύσκολους καιρούς που όλοι βιώνουμε, και στην χειρότερη οικονομική κατάσταση που περνά η Χώρα μας από την μεταπολίτευση και μετά, εμείς στην Συμμαχία επιλέγουμε να προχωρήσουμε, οικονομικά, με τις δικές μας δυνάμεις, δεν διεκδικούμε και δεν εισπράττουμε λεφτά από πουθενά , σε αντίθεση με τον συντάκτη του κειμένου που ζητά όλο και περισσότερα και από όπου μπορεί για να συντήρηση το εθελοντικό της έργο!!!!!!!!.

Για άλλη μια φορά διαπιστώνουμε με μεγάλη μας χαρά, την «ζημία» που η Συμμαχία έχει προκαλέσει σε όλους αυτούς που μέχρι σήμερα με τις πρακτικές και την δράση τους, έβαλαν το δικό τους λιθαράκι για την κατάσταση που βρίσκετε ο τόπος και η Χώρα γενικότερα!!!!!.

Εμείς επιλέγουμε να συνεχίσουμε την πορεία μας πράττοντας και λέγοντας στον κάθε πολίτη ξεχωριστά, ειλικρινείς κουβέντες ξεκάθαρα λόγια, τίμιες δράσεις με διαφάνεια και αλληλεγγύη και αφήνουμε στην κρίση του ΛΑΟ(Σ)Υ τον/την κάθε επιδοτούμενο/η προσπάθεια, του κάθε αυτοαποκαλούμενου και αυτοβραβευμένου επιδοτούμενου εθελοντή, είμαστε δε περήφανοι που Στέλεχος της Συμμαχίας από την Πόλη μας επιλέχθηκε από την Πρόεδρο του Κόμματος μας, για να συμμετέχει στο Εθνικό Ψηφοδέλτιο της Περιφέρειας μας!!!!!.


ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!!!!!!

Με εκτίμηση,

Για την

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΑΝ. ΑΤΤΙΚΗΣ

ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ